Image by israel palacio

Vocal Coaching

En word de beste vocalist die jij bent!

Wat rond mijn 28e met zanglessen en een stille droom begon, heeft zich ontwikkeld tot een eigen zang- en songwritings-coachingspraktijk. Zo zie je maar wat alles mogelijk is!
 

Ik ben een gepassioneerde zang en songwriting coach die zelf nog heel actief is op het podium. Ik heb zowel in binnen als buitenland getourd met mijn eigen liedjes programma’s in diverse samenstellingen.

Beroepsmatig empower ik al jaren mensen in hun ontwikkeling en vind het prachtig mijn liefde voor mensen te combineren met mijn passie voor muziek.  Je voelt je snel op je gemak bij mij. 

Ik help jou je stem en jouw eigenheid te ontdekken en verder te ontwikkelen!  Je zult ervaren wat er allemaal mogelijk is  en je wordt je bewust van de keuzes die je hebt. Hierdoor krijg je regie, je gaat je vrijer voelen in je zingen en kunt volop gaan voor je performance. 

 

Ik ga uit van jouw kracht, van wie jij bent en hoe jij de beste vocalist kunt worden die jij bent!

 

Ook jij zult ervaren dat er veel meer mogelijk is dan jij denkt!

Jouw stem mag er zijn en laat die maar horen!! Er is geen hobbel die niet te nemen valt.

 

Met de meest toegankelijke en praktisch toepasbare methode Vocal Essence  ga ik met jou aan de slag om je doelen te bereiken. Gezond stemgebruik is daar een groot onderdeel van. 

 

Ik geef privé coaching, groepslessen en workshops voor beginnende en gevorderde vocalisten en songwriters.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
  • Spotify Social Icon
  • YouTube

©2019 by Elrieke. Proudly created with Wix.com